Pumpen 2023
Årets praktiska uppgift

Här kommer tre praktiska uppgifter att lösa till Pumpen 2023. Ni väljer själva om ni vill göra en eller flera att rapportera till tävlingen. Varje uppgift ger 2 poäng och totalt kan laget samla ihop 6 poäng.
Ladda ner praktiska uppgiften i pdf-version här!

A

Till budskapsbanken

Sätt er kreativitet i rörelse och hjälp oss att skapa kraftfulla och inspirerande nyktra och drogfria slagord för IOGT-NTO, UNF, NSF eller Junis. Era ord kan göra verklig skillnad. Tillsammans kan vi sprida ett positivt budskap som påverkar och förändrar.

Hitta på ett slagkraftigt budskap för nykterhetsrörelsen.

 

B

Designa en produkt

Ge ert budskap liv genom att designa unika profilprodukter. Er kreativitet kan sprida styrkan och glädjen av ett nyktert och drogfritt liv.
Rita, sticka, sy, tälj, tryck eller brodera en valfri profilprodukt.

 

C

Artikelförslag

Hjälp oss att dela vår rörelses berättelser och prestationer med en bredare publik genom att tipsa tidningarna Accent och/eller Motdrag om ämnen och artiklar som ni tycker förtjänar uppmärksamhet. Er insikt och information är avgörande för att sprida vårt budskap och inspirera andra.
Mejla ert tips till [email protected] och/eller [email protected] (och lägg [email protected] som en hemlig kopia på mejlet)

 

Era svar ska vara oss tillhanda senast under tävlingskvällen torsdag 16 november.
Kom ihåg att ange ert lagnummer och lagnamn i mailet.

OBS! Genom att skicka in era svar godkänner ni att IOGT-NTO kan komma att publicera dessa i någon form.

Svar skickas till:
[email protected]

Lycka till!