Månadens Pumpenfråga #9
Vi sitter bara här och metar

Att vara Meta innebär diskussion om den egna formen. Här är därför lite navelskådning så att ni kommer ihåg att anmäla ert lag till årets upplaga av frågetävlingen Pumpen som äger rum torsdag 16 november.
Anmäl ditt lag här

 

A

Pumpen är en lagtävling som arrangeras inom IOGT-NTO-rörelsen varje år. Hur många frågor är det i frågetävlingen?

 

B

Den tredje torsdagen i november klockan 20.00 samlas lag på olika platser runt om i landet för att under en timme lösa ett antal kluriga frågor. Vad hette det lag som vann frågetävlingen Pumpens förstaplats 2022?

 

C

Frågetävlingen Pumpen ägde rum första gången 1965. Vad står bokstäverna i Pumpen för?

 

D

Varje år tar vi hjälp av ett gäng av IOGT-NTO-rörelsens fantastiska medlemmar för att ta fram den perfekta blandningen av knepiga och kluriga, plättlätta och snudd-på-fast-inte-alls-omöljiga frågor för våra lag att knäcka. Vem tycker du borde skriva en fråga till Pumpen?

 

Använd formuläret nedanför för att skicka in dina svar på ”Månadens Pumpen”:

Svar på fråga A
Svar på fråga B
Svar på fråga C
Svar på fråga D
Ditt namn(Obligatoriskt)